Nieuwste blog: 2018

Testimonials

Aardige reacties en aanbevelingen van mijn klanten

Frank is een professional die altijd up-to-date is in zijn vakgebied. Hij ziet al snel verbeterpunten en hij heeft altijd focus op de daadwerkelijke eindgebruiker. Zijn stijl is te kenmerken als helder, vriendelijk en gericht op conversie. Mijn ervaring is om Frank vooral zijn eigen ding te laten doen: dan krijg je niet altijd waar je om vraagt, maar uiteindelijk wel een veel beter resultaat!

Frank heeft ons op meerdere vlakken geholpen in de afgelopen jaren. We hebben de website meerdere malen opnieuw vormgegeven en hij heeft ook bijgedragen aan het opnieuw vormgeven van onze applicatie. Met zijn nuchtere kijk op zaken levert hij mooie ontwerpen en zelfs goede teksten op. Hij werkt hard en wij kunnen altijd op hem aan. Proactief in zijn werk en hij heeft ook altijd een gaatje voor een spoedklusje. Een kanjer!

Frank is een geweldige ontwikkelaar en designer. Ik heb samen met Frank de website van Stuur Autoverhuur opgeleverd. De samenwerking tijdens dit project was uitstekend. Frank denkt graag mee en heeft zeer up-to-date kennis op het gebied van webdesign. Dit zorgt voor een geweldig eindresultaat waarmee de klant super tevreden was. Ik werk graag nog een keer met hem samen!

Frank heeft een prachtige website voor Congressus gemaakt waarover we regelmatig complimenten krijgen. Frank is eerlijk, direct, klantgericht en heeft onzettend veel kennis en ervaring. Dat maakt het erg prettig om met hem samen te werken.

Ik werk al jaren samen met Frank Spin en ken hem als een zeer ervaren Front- End en Back-end developer. Frank is daarnaast iemand die ook nog eens zeer goed kan ontwerpen. Die combinatie van een uitstekend webdesigner en een technisch goed onderlegde web developer kom ik niet vaak tegen.

Toen ik in 2010 voor het eerst een web development project samen met hem deed studeerde hij nog aan de Hanzehogeschool en was ik verbaasd over zijn hoge kennisniveau en zijn snelheid kan werken. Hij voelt perfect aan wat een opdracht van hem verwacht. Hij weet welke trends er spelen en houdt zijn kennisniveau constant up-to-date. Bovendien is hij in zijn communicatie en follow ups zeer betrouwbaar.

Frank is iemand die vaak net even die extra stap maakt, daar waar anderen al zijn gestopt.

Frank is enthousiast, klantgericht maar vooral een zeer ervaren professional. Hij heeft ons geholpen met het ontwikkelen van onze nieuwe website. Met zijn kennis van design en techniek heeft hij ervoor gezorgd dat wij nu een website hebben die beter aansluit bij onze doelgroep. De website is toekomstgericht en geeft ons een goede basis voor het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen. Frank is in staat om wensen en mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen. Hij heeft op deze manier een buitengewoon fraai ogende website gerealiseerd, die aansluit bij onze doelgroep en voor ons eenvoudig te beheren is.

Samen met Frank heb ik meerdere websites gerealiseerd voor diverse klanten van ons. Hij denkt mee om kostenbewust te werken en ontwerp en techniek optimaal bij elkaar te brengen. Dit zorgt voor een geweldig eindresultaat voor onze klanten. Frank is een ervaren professional waarmee je prettig samenwerkt!