2018

 

Frank Spin
Geplaatst op 28/12/2018

Kerst is alweer voorbij en oudjaarsavond nadert in snel tempo. Hoogste tijd om terug te blikken op afgelopen jaar en alvast voorzichtig vooruit te kijken naar 2019. Dit was mijn 2018.

Lees verder

Op bezoek bij Pixformance in Berlijn

 

Frank Spin
Geplaatst op 17/6/2018

Bij Pixformance zijn ze bezig om de fitnesswereld op de kop te zetten. In 2014 won de Pixformance Station de innovatie award op de FIBO; de belangrijkste fitness conferentie ter wereld. Afgelopen week was ik samen met het team van Fitbrand in Berlijn voor een werkbezoek aan Pixformance.

Lees verder

Gutenberg: Grootste verandering in jaren voor WordPress.

 

Frank Spin
Geplaatst op 31/5/2018

Je oude vertrouwde Wordpress omgeving gaat flink op de schop. In de volgende grote update van WordPress gaat de huidige content editor met pensioen en is de nieuwe Gutenberg editor aan de beurt. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de nieuwe WordPress editor en wat dit voor jouw website betekent.

Lees verder

Webdesign trends voor 2018

 

Frank Spin
Geplaatst op 21/5/2018

Ga je dit jaar een website lanceren of ben je van plan om je huidige website te restylen? Dan is het goed om te weten wat gebruikers in 2018 verwachten van je website. Dit zijn de meest spraakmakende webdesign trends die ik voor 2018 heb ontdekt.

Lees verder

15 tips om je website sneller te maken

 

Frank Spin
Geplaatst op 6/5/2018

In mijn vorige blog kon je lezen dat een trage website slecht is voor je business. Maar hoe kan je ervoor zorgen dat een trage website weer snel wordt? In deze blog heb ik 15 handige tips op een rij gezet om de snelheid van je website weer beter te maken.

Lees verder

Waarom een trage website slecht is voor je business

 

Frank Spin
Geplaatst op 29/4/2018

Wie heeft er geen hekel aan trage websites? We hebben allemaal wel eens op een link geklikt die niet direct laadt. Misschien heb je toen geprobeerd om een refresh van de pagina te doen om te kijken of dat het probleem oplost, maar de kans is groter dat je naar een andere website bent gegaan.

Lees verder

Sketch alternatief voor Windows

 

Frank Spin
Geplaatst op 22/4/2018

Sketch is een geweldige design tool om websites en apps mee te ontwerpen. Met de grote hoeveelheid beschikbare plugins is het een super efficiƫnte tool om snel mee te ontwerpen. Op mijn MacBook gebruikte ik Sketch dan ook naar volle tevredenheid. Maar helaas zijn de mensen achter Sketch zo koppig dat er nooit een Windows versie van Sketch wordt uitgebracht.

Lees verder